Serveis

 

 

 • Horari i calendari

  Els dos centres de la Llar d’Infants Utmar tenen un horari de 8 a 17h, de dilluns a divendres, distribuït de 9 a 13h i de 15 a 17h.

  A continuació pots descarregar el calendari del curs:

 • Servei de menjador

  Servei de menjador de 13 a 15h. Considerem les hores de menjar moments agradables i estimulants, on es fomenten hàbits. Volem que els nostres infants gaudeixin d’una dieta sana i equilibrada. El menjar que es serveix a la llar és elaborat per una empresa especialitzada en menús infantils i s’adapta a les necessitats nutricionals de cada infant, tenint en compte qualsevol circumstància (farinetes, puré, dieta tova, restringent, intolerància al gluten, celíac, ovolàctic, etc.).

  S’elabora un menú diferent per a cada dia de la setmana durant tot el mes. Els menús, revisats per un nutricionista, són variats i equilibrats, tot considerant les necessitats dels nens i nenes d’aquestes edats. Al començament de cada mes disposareu del menú mensual dels àpats de la llar, per tal de poder organitzar el sopar a casa.

 • Servei d’acollida

  Servei d’acollida de 8:00 a 9:00 hores. Els dos centres de la Llar d’Infants Utmar ofereixen un servei d’acollida matinal tots els dies lectius del curs, per a aquelles famílies que per algun motiu necessitin deixar-hi els seus fills abans de l’hora d’entrada.

  Malgrat que l’horari establert a la llar és l’especificat anteriorment i considerant que l’edat dels nens i nenes en aquesta etapa fa convenient que no hi estiguin més hores de les necessàries, si un nombre suficient de famílies sol·liciten l’ampliació de l’horari d’acollida (matí o tarda), l’escola donarà resposta a aquestes necessitats.

 • Servei d’assessorament psicopedagògic

  La Llar d’Infants Utmar compta amb el suport d’un equip d’assessorament psicopedagògic. La seva funció és assessorar els educadors i els pares, col·laborant amb els centres i les famílies en tots els aspectes que es requereixin.

 • Llar adherida a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona

  La Llar d’Infants Utmar ha arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació Hospital de Nens de Barcelona per rebre consell mèdic en situacions d’emergència. Fruït de l’activitat pròpia de les edats dels nostres petits, existeix la possibilitat que es produeixin petits accidents o traumatismes. Per això, i com la salut dels infants és una de les nostres, prioritats, Utmar compta amb un servei de teleassistència mèdica connectat amb el servei d’Urgències de l’Hospital de Nens de Barcelona. Aquest canal de comunicació ens permet rebre una valoració virtual immediata en cas de malaltia o accident d’alguns dels nostres alumnes.

  Els pediatres atenen directament les nostres peticions en horari de 9 a 18h, de dilluns a divendres laborables, mitjançant una plataforma que ens permet comunicar-nos de manera visual i verbal. Un cop feta la valoració, rebem les instruccions pertinents per part del pediatre perquè cada incident sigui atès segons la seva necessitat.

  A més, també podem utilitzar la teleassistència en qualsevol desplaçament que fem amb els alumnes, com ara excursions o colònies, ja que podem emprar el servei des de qualsevol dispositiu mòbil.

Per a més informació contacta amb nosaltres

Escola i família de la mà

Família i escola hem d’anar de la mà per dur a terme aquesta
gran tasca que és l’educació dels nostres petits.