fbpx

Serveis

 

 

 • Horari i calendari

  Els dos centres de la Llar d’Infants Utmar tenen un horari de 8 a 17h, de dilluns a divendres, distribuït de 9 a 13h i de 15 a 17h.

  A continuació pots descarregar el calendari del curs:

 • Servei de menjador

  Servei de menjador de 13 a 15h. Considerem les hores de menjar moments agradables i estimulants, on es fomenten hàbits. Volem que els nostres infants gaudeixin d’una dieta sana i equilibrada. El menjar que es serveix a la llar és elaborat per una empresa especialitzada en menús infantils i s’adapta a les necessitats nutricionals de cada infant, tenint en compte qualsevol circumstància (farinetes, puré, dieta tova, restringent, intolerància al gluten, celíac, ovolàctic, etc.).

  S’elabora un menú diferent per a cada dia de la setmana durant tot el mes. Els menús, revisats per un nutricionista, són variats i equilibrats, tot considerant les necessitats dels nens i nenes d’aquestes edats. Al començament de cada mes disposareu del menú mensual dels àpats de la llar, per tal de poder organitzar el sopar a casa.

 • Servei d’acollida

  Servei d’acollida de 8:00 a 9:00 hores. Els dos centres de la Llar d’Infants Utmar ofereixen un servei d’acollida matinal tots els dies lectius del curs, per a aquelles famílies que per algun motiu necessitin deixar-hi els seus fills abans de l’hora d’entrada.

  Malgrat que l’horari establert a la llar és l’especificat anteriorment i considerant que l’edat dels nens i nenes en aquesta etapa fa convenient que no hi estiguin més hores de les necessàries, si un nombre suficient de famílies sol·liciten l’ampliació de l’horari d’acollida (matí o tarda), l’escola donarà resposta a aquestes necessitats.

 • Servei d’assessorament psicopedagògic

  La Llar d’Infants Utmar compta amb el suport d’un equip d’assessorament psicopedagògic. La seva funció és assessorar els educadors i els pares, col·laborant amb els centres i les famílies en tots els aspectes que es requereixin.

Per a més informació contacta amb nosaltres

Escola i família de la mà

Família i escola hem d’anar de la mà per dur a terme aquesta
gran tasca que és l’educació dels nostres petits.