fbpx

Clickedu

QUÈ ÉS CLICKEDU?

Clickedu és un programa de gestió escolar al servei de la comunitat educativa i un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies.

 

PER QUÈ CLICKEDU?

Amb la implantació de la plataforma Clickedu, els objectius de de la Llar d’Infants Utmar i de l’Escola Utmar són:

  • Millorar la gestió i l’organització.
  • Facilitar la comunicació personalitzada entre les famílies i la llar.

 

COM FUNCIONA LA PLATAFORMA?

Clickedu no precisa instal·lació a l’ordinador, ja que es troba allotjat a un servidor on s’emmagatzema tota la informació relativa al seu funcionament.

Per accedir al programa només cal un navegador d’Internet. D’aquesta manera podreu fer servir Clickedu des de qualsevol lloc sense necessitat d’instal·lar res.

S’hi pot accedir des de l’entorn web (accés des de la web de la llar d’infants o directe) i a través de l’App per a smartphones i tauletes.

En el cas d’accedir per primera vegada, s’ha de fer des de l’ordinador. Les dades amb les quals treballa Clickedu són confidencials: informes, assistència a classe, etc. Per aquest motiu s’hi ha posat molt èmfasi en la seguretat del programa: Clickedu, a més de sol·licitar una contrasenya per entrar, demana validar l’accés des d’altres dispositius a l’entrar per primera vegada.

Cada persona (pare/mare/tutor/tutora de tots els alumnes de l’escola) té el seu propi usuari personal i la seva pròpia contrasenya.

 

FUNCIONALITATS

La plataforma permet a les famílies consultar els horaris, les circulars, el control del dia a dia (menjar, descans,…), els informes…