fbpx

Escola i família

53Com reaccionarà el nostre infant quan comenci a anar a la llar?

La incorporació provoca un canvi important a la vida dels nens i nenes i un gran neguit per als pares. La bona adaptació dels infants és un factor clau per al seu benestar i desenvolupament. La comoditat emocional i la confiança en el nou entorn és el que els permetrà sentir-se segurs.

Per facilitar-la, a la Llar d’Infants Utmar establim un procés d’adaptació individualitzat. Aquest procés implica que, durant un primer període, l’horari dels nens i nenes a la llar no serà l’habitual, sinó que s’establirà específicament en funció de cada nen. Els educadors us informaran a la reunió individual de tutoria sobre la millor forma de realitzar el procés d’adaptació del vostre infant.

tecnoUs agradaria tenir informació directa, completa i actualitzada del que està fent el vostre fill a la llar? Voleu poder-vos comunicar amb els educadors amb facilitat i en tot moment? Ara ho podeu fer!

Gràcies a les noves tecnologies i una innovadora plataforma virtual que utilitzem hi ha una comunicació en temps real entre la llar i la família, substituint l’agenda tradicional per l’agenda digital i oferint moltes més funcionalitats.

Les famílies, amb un dispositiu mòbil (telèfons, tauletes digitals) o des de qualsevol ordinador podeu fer en tot moment un seguiment del dia a dia del vostre fill. Per exemple saber si ha menjat bé i el que ha menjat, les hores de son o si necessitem que ens porteu bolquers. Podreu seguir en temps real les vivències de l’infant, rebre i enviar missatges directes als educadors, rebre circulars d’esdeveniments, conèixer les activitats programades o visualitzar fotografies d’allò que estan fent o han fet…

En definitiva, posem al vostre abast una eina per tenir un contacte directe i una atenció individualitzada i conèixer el desenvolupament del petit.

FOTOINSTEls nens necessitaran obligatòriament la bata, la bossa de recanvi i el xandall d’Utmar (per a realitzar l’activitat de psicomotricitat i per a les sortides o excursions fora de l’escola). A la Llar d’Infants heu de dur una bossa amb una muda completa de recanvi. L’educador/a us detallarà exactament el seu contingut.

Per a més informació contacta amb nosaltres

Escola i família de la mà

Família i escola hem d’anar de la mà per dur a terme aquesta
gran tasca que és l’educació dels nostres petits.