Sabies que els nadons rebutgen la verdura per instint?

Els nadons rebutgen la verdura per diversos motius, alguns d’ells són: el seu color, la seva forma, però el motiu principal és el seu sabor amarg. 

Aquest motiu és un fet innat que tenen la majoria de nadons, ja que les persones naixem amb la condició de rebutjar segons quins aliments. 

Per què passa això? Doncs perquè evolutivament moltes plantes i fruites eren tòxiques per l’èsser humà. És per això que els experts afirmen que ja naixem amb unes alarmes predeterminades en la ingesta d’alguns aliments. 

A més a més, l’objectiu biològic dels nadons és crèixer el màxim possible, és per això que tenen preferència pels aliments calòrics que els ajudin a aconseguir-ho. Per tant, si detecten aliments poc calòrics (com les verdures) acostumen a rebutjar-los.

Amb aquesta informació, i sabent que les verdures són un dels aliments més sans pels éssers humans, recomanem que, tot i que la primera vegada les rebutgin, insistim en una segona o una tercera, ja que el fet que ho facin un cop no vol dir que ho facin sempre!

Els ajudarà molt si veuen que es menja verdura a casa!