Torna Un Clic para el cole!

Com ho vam fer el curs passat, l’Escola Utmar s’ha sumat aquest curs a la iniciativa d’Amazon: “Un clic para el cole”.

Es tracta d’una acció destinada a recolzar als Centres Educatius d’Espanya, que es realitza a través de les compres a la seva pàgina web: www.amazon.es

Consisteix en el fet que un percentatge de la vostra compra d’Amazon pot anar destinat a l’Escola Utmar en forma de crèdit virtual sense cap cost addicional per vosaltres. És a dir, Amazon.es cedeix a les escoles una part de la compra dels usuaris perquè els centres puguin gastar aquest “crèdit virtual” només en productes necessaris per a escoles.

Aquest any, la iniciativa es durà a terme entre el 6 de setembre de 2021 i el 6 de febrer de 2022.

Les passes que s’han de seguir per poder participar són les següents:
-Visitar el web: www.unclicparaelcole.es

-Identificar-se a la pàgina www.unclicparaelcole.es amb les vostres credencials d’Amazon (o, en cas que no sigueu clients d’Amazon, creant un compte).

-Seleccionar el Centre Educatiu al qual vols recolzar. En aquest cas, ens podeu trobar buscant: Utmar (trobareu les diferents etapes de l’Escola Utmar: Infantil, Primària i Secundària).

-Realitzar una compra a Amazon.es perquè Amazon posi a disposició de l’Escola un percentatge del valor de cada compra en forma de crèdit virtual, amb el que posteriorment podrem sol·licitar productes que farem servir

*La informació sobre les vostres dades i compres efectuades a Amazon.es no serà, en cap cas, comunicades ni compartides amb l’Escola.

Gràcies anticipadament pel vostre gest i participació a la iniciativa.